Webinarii interactive

Seria de webinarii “Leadership Puternic

Conferintele online pe teme de interes major, in dezvoltarea ta personala sunt un loc unde intalnesti oameni cu aceleasi preocupari cu tine, care gandesc catre solutii si iau actiune. Vrei sa te alaturi?

Te invit la conferinta web:

Cum iti motivezi oamenii sa te urmeze catre rezultatele tintite de tine?

  1. Esti leader? Tintesti sa iti cresti aptitudinea de conducator?
  2. Ti-ar folosi sa inveti din experienta altor leaderi ca tine?
  3. Vrei sa-ti clarifici ce te pozitioneaza pe tine ca un leader excelent?

Pentru ca am intalnit multi leaderi care nu au timp sa sa-si aloce putina liniste sa se gandeasca la idei noi care sa le eficientizeze obiectivele, si care se confrunta cu schimbari majore de politica interna sau cu mai multe comportamente sabotoare din partea angajatilor, m-am gandit sa vin in ajutor.

Ceea ce iti propun este un webinar de leadership in care sa clarifici: cum faci oamenii sa te urmeze, cum le vorbesti sa inteleaga ceea ce crezi si vezi pentru viitor si ce tip de rezultate concrete doresti sa livreze?

Webinarul despre cum ii faci concret, pe oamenii tai sa te urmeze, te provoaca spre mai multa auto-cunoastere si actiuni specifice mult mai utile pentru rezultatele tale prioritare. Este conceput sa vina in ajutorul leaderilor ocupati, care necesita informatia si practica cea mai proaspata, intr-un timp concentrat.

Acest  webinar de 75 de minute este ideal pentru profesionistii care vor sa se implice intr-o conversatie interactiva-online castigand pe langa informatie, timpul necesar deplasarii si  satisfactia clarificarii metodei proprii de lucru.

In timpul webinarului identifici:

  1. Practica ta forte de lucru;
  2. Ce inseamna pentru tine leadership;
  3. Cum te apropii concret de nivelul de leadership pe care ti-l doresti;
  4. Iti poti formula tintit succesele tale;
  5. Informatia de valoare luata prin interactiunea grupului.

Aplifica abilitatile tale de leader si clarifica-ti ceea ce te face sa fii un leader excelent.

Webinarul “ Cum iti motivezi oamenii sa te urmeze catre rezultatele tintite de tine?” este sustinut de Ludmila Marin, coach profesionist care organizeaza evenimente de auto-dezvoltare din 2010, februarie. Cu practica in administrarea afacerilor si in modalitatea in care oamenii obtin rezultate, Ludmila Marin faciliteaza aceasta intalnire online, constructiv si focalizat.

Foloseste urmatorul formular de inregistrare daca vrei sa iti rezervi un loc din cele 5.

Inscrierile se fac pana in data de 16 mai 2011.

 

 


Comments are closed.